×
Haberler
İnciroğlu Otomotiv den Kadınlar Günü Etkinliği!
08 Mart 2024
İnciroğlu Otomotiv, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutulmaz bir etkinlik ile kutladı. "Hayallerinin peşinden giden her kadın, başka bir kadının ilham kaynağıdır." sloganıyla düzenlenen etkinlik, kadınların güç ve ilham dolu hikayelerini bir araya getirdi.

Etkinlik, İnciroğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Esin İnciroğlu Kürtüncü’nün açılış konuşmasıyla başladı ve klinik psikolog Betül Cerit Şahin, Av. Feride Hande Gemici ve Av. Arb. İzzet Buzkan’ın etkileyici konuşmalarıyla devam etti. Konuşmacılar, kadın liderliğinin önündeki engelleri, toplumsal cinsiyet eşitliğini, psikolojik perspektifleri ve kadın haklarını ele aldı.

Katılımcılar, kadınların toplumsal ve profesyonel hayatlarda karşılaştığı zorlukları aşma ve ilham alma fırsatı buldu. Bu anlamlı etkinlik, kadınların gücünü ve başarılarını kutlamanın ötesinde, eşitliğin güçlendirici mesajını verdi.

İnciroğlu Otomotiv olarak, kadınların başarılarına ve hayallerine olan destek ve bağlılığımızı sürdürecek, ilham verici etkinliklerle toplumsal cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.
Anbar Mah. Osman Kavuncu Bulv. No: 540 Melikgazi Kayseri
info@inciroglu.com.tr

© 2022 inciroglu.com.tr Tüm hakları saklıdır.