×
Haberler
MOUNTAIN ESCAPE ÜNLÜ İSİMLERE UNUTULMAZ ANLAR
22 Şubat 2024

Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi İnciroğlu BMW’nin ‘’Mountain Escape’’ etkinliği, Erciyes’in favori oteli DAS 3917’de gerçekleşti. Birbirinden renkli anların yaşandığı, aksiyon ve deneyim dolu etkinlikte ünlü isimler BMW’nin elektrikli mobilite alanındaki amiral gemisi  iX’i test etti. DAS 3917’nin eğlenceli partileri ve lezzetli yemekleriyle ev sahipliği yaptığı 2 günlük etkinliğe Aytaç Şaşmaz, Çağla Şimşek, Caner Yıldırım, Merve Oflaz, Can Bartu Aslan, İlayda Akdoğan, Berkan & Hakan Karabulut, Bedirhan Soral, Ümit Kantarcılar, İlayda Ildır ve Serhan Onat gibi ünlü simalar katıldı. 

Otomotiv sektörünün öncü markalarından Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi İnciroğlu BMW, Türkiye’nin kış turizminde lifestyle konsepti ve eğlenceli partileriyle fark yaratan oteli DAS 3917’de düzenlediği ‘’Mountain Escape’’ ile spor, sanat, gastronomi ve müzik dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 21-23 Şubat tarihlerinde gerçekleşen etkinlikte konuklar kayak ve kar motoru gibi aksiyonu yüksek etkinliklerin yanı sıramarkanın elektrikli mobilitedeki vizyonunu temsil eden BMW iX ile zorlu yollarda keyifli test sürüşü deneyimi de yaşadılar.

Güne, renkli ve yenilikçi spor ürünleri markası FABS’in ürünlerini kullanarak Merve Oflaz eşliğinde ‘’Relaxing Yoga’’ ile başlayan konuklar, sonrasında donmuş göl üzerinde gerçekleşen kar motoru turu ile aksiyonun dozunu artırdı. Ardından DAS Apres’de gerçekleşen ‘’BBQ Party’’de karın büyülü atmosferinde sokak lezzetlerinin keyfini çıkaran ünlü isimler, özel test sürüşleriyle tamamen elektrikli BMW iX’i inceleme fırsatı yakaladı.

DAS 3917 & Muse Contemporary iş birliğinde otelin çeşitli alanlarında sergilenen ‘’Sense Of Snow’’ sergisinde eserleri yer alan sanatçılar Canan Savaş, Yasemin Vardarlılar, Kübra Doğu ve Muse Contemporary Kurucusu ve Küratörü Ayşe Pınar Akalın akşam yemeği öncesi DAS Art Lounge’da konuklarla bir araya gelerek sergiyi ve eserleri anlattı.

DAS Apres’de davete özel hazırlanan DAS Gurme menüsünü ve imza kokteylleri deneyimleyen ünlü isimler, Drumstone’un müzikleriyle keyifli anlar yaşadı. Akşam yemeğine DAS 3917 Kurucu Ortağı Deniz Şahin, İnciroğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vedat İnciroğlu ve İnciroğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Melis Su İnciroğlu da katıldı.

Aralarında Aytaç Şaşmaz, Çağla Şimşek, Caner Yıldırım, Merve Oflaz, Can Bartu Aslan, İlayda Akdoğan, Berkan & Hakan Karabulut, Bedirhan Soral, Ümit Kantarcılar, İlayda Ildır ve Serhan Onat gibi ünlü isimlerin de olduğu konuklar, 2 gün süren etkinlik boyunca spor, sanat, gastronomi ve müzikle dolu unutulmaz anlar ve deneyimlerle eğlencenin zirvesine ulaştı. 

Anbar Mah. Osman Kavuncu Bulv. No: 540 Melikgazi Kayseri
info@inciroglu.com.tr

© 2022 inciroglu.com.tr Tüm hakları saklıdır.