×
Haberler
İnciroğlu Opel, Kapadokya'da Elektrikli Araçlarla Heyecan Verici Bir Deneyim Sundu
01 Eylül 2023

Kapadokya, benzersiz coğrafi yapısı ve büyüleyici manzaraları ile ünlü bir turistik destinasyon. Bu güzel bölgeyi keşfetmenin çevre dostu bir yolu olarak İnciroğlu Opel, elektrikli araçlarla gerçekleştirdiği test sürüş etkinliği ile dikkat çekti. Etkinlik tanınmış isimlerin de katılımıyla, Arda Zor ve Gizem Zor'un ev sahipliğinde Rox Cappadocia Oteli’nde ve Oberon tarafından düzenlendi. Etkinlikte yer alan konuklar arasında Elif Taştekne, Osman Koç, Selin Işık, Serkan Taştemur, İsmail Polat, Taha Uysal ve İnciroğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Melis Su İnciroğlu gibi isimler yer aldı.


İki günlük programın ilk günü, misafirlerin sabah saatlerinde Kayseri Hürmetçi'deki bir at çiftliğinde nefis bir kahvaltı eşliğinde başladı. Ardından, sessiz ve çevreci Elektrikli Opel araçlar ile Kapadokya'nın büyüleyici vadilerine doğru keyifli bir yolculuk başladı. Kapadokya'nın benzersiz manzarası ve gün batımı eşliğinde piknik yapıldı. İlk gün, akşam yemeği ile sona erdi.


Etkinliğin ikinci günü ise, sabahın erken saatlerinde Elektrikli Opel araçlar ile gün doğumu ve sıcak hava balonlarını izlemek için yola çıkıldı. Ardından Fabs ile sabah yogası yapılarak günün enerjisi artırıldı. Elektrikli Opel araçlar ile Kapadokya'nın büyüleyici manzaraları tekrar keşfedildi. Program, öğlen yemeği ve Kayseri Havalimanı'na doğru yol alarak sona erdi.


İnciroğlu Opel'in gerçekleştirdiği bu özel etkinliği, elektrikli araçlarının teknolojik üstünlüğünü vurgulamanın yanı sıra, sürdürülebilir mobilite konusunda farkındalık yaratma amacını taşıdı. Katılımcılar, çevreci teknolojiyi ve yüksek performansı bir araya getiren Elektrikli Opel araçlarıyla bu heyecan verici etkinlikte unutulmaz anlar yaşadılar.









Anbar Mah. Osman Kavuncu Bulv. No: 540 Melikgazi Kayseri
info@inciroglu.com.tr

© 2022 inciroglu.com.tr Tüm hakları saklıdır.